Swiss Natural Mini Lammas 1 kg

Rating:
100 % of 100
16,90 €
Ei varastossa
SKU
swiss-natural-mini-lammas-1-kg
Lisätietoa
Tuotteen nimi Swiss Natural Mini Lammas 1 kg

Puolikostea Swiss Naturalin nappula pienten rotujen aikuisille koirille. Mininappulakokonsa sekä kosteuden puolesta tämä koiran ruoka sopii erinomaisesti treeniin ja namiautomaattiin herkuksi. Voidaan käyttää täysravintona myös pienikokoisen aikuisen koiran päivittäiseen ruokintaan.

Hyvin maistuvan koiran namin erinomaisuus syntyy lempeällä höyrytysmenetelmällä, joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Swiss Natural Beef sisältää vähintään 72% lampaanlihaa (alkuperämaa Sveitsi), ja on täysin gluteenitonta, ainoana hiilihydraattina kevyttä ja helposti sulavaa perunaa.

Ainutlaatuinen ImmunoCell3Active® nukleotideja sisältävä ravintolisä edistää solujen uusiutumista, josta koirat hyötyvät esimerkiksi fyysisiä ponnisteluja vaativissa tehtävissä tiineyden ja imetyksen aikana sekä stressitilanteissa.

Pakkauskoko 1 kg:n säkki, uudelleensuljettava. Katso myös 4 kg:n pakkaus, mikäli haluat ostaa kerralla isomman säkin! Isommassa pakkauksessa on isompi nappulakoko.

Koostumus: Lammas 72%, Peruna 12%, Herneproteiini,  Dekantoitu sokerijuurikasmassa, Hivenaineet, Vitamiinit, Hiivan hydrolysaatti, Frukto-oligosakkaridit.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 26%, Raakarasva 16%, Raakakuitu 4,5%, Raakatuhka 6%, Kosteus (max.) 30%, Kalsium 1,5%, Fosfori 1%, Natrium 0,3%.

 

SWISS NATURAL DOG'S HEALTH - PARASTA SVEITSISTÄ YHDELLÄ PURAISULLA

Puolikostea aikuisen koiran ruoka 100 % sveitsiläisestä tuoreesta lihasta. Hellä höyrytys säilyttää proteiinipitoisuuden ja takaa maistuvuuden. Monikäyttöinen ja näppäränkokoinen pakkauskoko on hurmannut jo monet omistajat koirineen Swiss Naturalin vannoutuneiksi faneiksi. 1 kilon pussilla on mukava aloittaa tutustuminen puolikosteaan, tuoretta lihaa, kanaa tai lammasta sisältävään täysravintoon. Nappulat toimivat niin ruokana kuin treeninaminakin!

SWISS NATURALIN PUOLIKOSTEAT MAUKKAAT NAPPULAT

Ainutlaatuiset puolikosteat tuoreesta lihasta valmistetut Swiss Naturalin täysravinnot ovat viljattomia ja gluteiinittomia, ilman aromi- tai lisäaineita. Kukin vaihtoehto sisältää 70% luutonta lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Höyrytyksen ansiosta jäännöskosteuden pitoisuus on 30%, mikä johtaa miellyttävän pehmeään koostumukseen. Swiss Naturalia syödessään koirasi ruoansulatus toimii sujuvammin kuin perinteistä täysravintoa käytettäessä. Ruoka on myös varsin maistuvaa joka päivä.

Swiss Naturalia on saatavana kana, lammas ja nauta -versioina sekä 1 kg:n että 4 kg:n pakkauskoossa. Pienemmässä pussissa, Mini Adulteissa, on pienikokoista nappulaa, kun taas isommissa säkeissä, Soft Adulteissa on isompaa nappulakokoa. Mini Adult -nappuloita voit käyttää pienirotuisen koirasi päivittäiseen ruokintaan tai esimerkiksi koulutustilanteissa palkkiona. Minikokoiset nappulat toimivat kokonsa ja koostumuksensa vuoksi hyvin myös namiautomaateissa sekä vauhdikkaissa treenitilanteissa - esimerkiksi agilityssa tai rally-tokossa. Treeninamina Swiss Natural on hyvin taloudellinen, sillä 1 kg:n pussin voit sulkea ja nappulat säilyttävät kosteutensa. Soft Adulteja käytetään isomman kokonsa vuoksi valtaosin ruokintaan. Kirjaimellisesti makuasia tämäkin, tottakai!

Koska kaikkien eläinten terveys ja hyvinvointi on valmistajalle tärkeää, raaka-aineena käytettävät lihat ovat peräsin vain valvotuilta sopimustuottaja-maatiloilta Sveitsistä. Swiss Natural valmistetaan omalla tehtaallaan Sveitsissä, jolloin pystytään varmistamaan laatu ja turvallisuus koko tuotantoprosessin ajan. Ruoan tuotekehityksessä ei käytetä eläinkokeita. Kaikki raaka-aineet ovat GMO-vapaita sekä jäljitettävissä. Swiss Naturalissa ei käytetä keinotekoisia lisäaineita eikä väri- tai aromiaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Swiss Natural Mini Lammas 1 kg
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Swiss Natural Mini Lammas 1 kg
Arviosi