Swiss Natural Soft Adult Lammas 4 kg

46,90 €
Ei varastossa
SKU
swiss-natural-soft-adult-lammas-4-kg
Lisätietoa
Tuotteen nimi Swiss Natural Soft Adult Lammas 4 kg

Swiss Natural Soft Adult Lammas on huippusuosittu puolikostea, pehmeäpi kuivaruoka, joka sopii erinomaisesti myös namiksi. Tässä 4 kilon säkissä on sama koostumus kuin mininappulassa, mutta isompi nappulakoko. Valmistusmaa Sveitsi.

Ruoan erinomaisuus syntyy lempeällä höyrytysmenetelmällä joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Swiss Natural Lammas sisältää vähintään 72% lampaanlihaa (Sveitsi), ja on täysin gluteenitonta, ainoana hiilihydraattina kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Omegat, vitamiinit- ja hivenaineet turvaavat välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin, frukto-oligosakkaridit ja korkealaatuinen dekantoitu sokerijuurikasmassa ylläpitävät normaalia suolistobakteerikantaa. Luonnollinen kasvihappo edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä. Swiss Natural ruoat eivät sisällä propyleeniglykolia, aromi- ja väriaineita. Valmistuksessa käytetään vain turvallisia elintarviketasoisia, jäljitettäviä raaka-aineita ja 100% tuoretta lihaa, jotka takaavat maistuvuuden ja huippulaadun.

Ainutlaatuinen ImmunoCell3Active® nukleotideja sisältävä ravintolisä edistää solujen uusiutumista, josta koirat hyötyvät esimerkiksi fyysisiä ponnisteluja vaativissa tehtävissä tiineyden ja imetyksen aikana sekä stressitilanteissa. Ravintolisää on vain Swiss Natural tuotteissa, lue lisää sivun alaosasta.

Käyttö: Täysravinnoksi 8kk:n iästä alkaen. Makupala & treeninami kaikille ja kaiken ikäisille koirille. Huom! Mikäli haluat pienikokoisen nappulan treenipalkkioksi, niin suosittelemme valitsemaan vastaavan tuotteen Swiss Natural Mini-sarjasta.

Annostelusuositus: Säännölliseen päivittäiseen ruokintaan täysravintona 8kk:n iästä alkaen pienille roduille 15kg/koiran painokiloa kohti vuorokaudessa. Keskikokoisille roduille 14g/ koiran painokiloa kohti vuorokaudessa. Isoille roduille 12g/ koira painokiloa kohti vuorokaudessa.

Koostumus: Lampaaliha 72%, Peruna 12%, Herneproteiini,  Dekantoitu sokerijuurikasmassa, Hivenaineet, Vitamiinit, Hiivan hydrolysaatti, Frukto-oligosakkaridit.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 24%, Raakarasva 14%, Raakakuitu 4,5%, Raakatuhka 8%, Kosteus (max.) 30%, Kalsium 1,5%, Fosfori 1%, Natrium 0,3%.

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg: Vitamiini A  8‘000 I.E / D3  900 I.E / E  100 mg B1 3,8mg / B2 3,5mg / B6 2,6mg / B12 80µg / Ca-Pantotenaatti 14mg / Niasiini 14mg / Foolihappo 0,3mg / Biotiini 0,3mg  / Rauta (aminohappojen rautakelaatti hydraatti) 72mg / Kupari (aminohappojen kuparikelaatti hydraatti 5,6mg / Mangaani (aminohappojen mangaanikelaatti hydraatti) 20mg / Sinkki (aminohappojen sinkkikelaatti hydraatti) 80mg / Jodi (kalsiumjodaatti) 0,8mg / Seleeni (L-selenometioniini) 0,28mg. Tekniset lisäaineet per kg: Luonnollinen kasviglyseriini / Propionihappo / Sedimenttiperäinen Klinoptiloliitti / Luonnolliset antioksidantit. Pakattu suojakaasuun.

Metabolinen Energia: 2887 kcal/kg, 12.1 MJ/kg

SWISS NATURAL DOG'S HEALTH - PARASTA SVEITSISTÄ YHDELLÄ PURAISULLA

Puolikostea aikuisen koiran ruoka 100 % sveitsiläisestä tuoreesta lihasta. Hellä höyrytys säilyttää proteiinipitoisuuden ja takaa maistuvuuden. Monikäyttöinen ja näppäränkokoinen pakkauskoko on hurmannut jo monet omistajat koirineen Swiss Naturalin vannoutuneiksi faneiksi. 1 kilon pussilla on mukava aloittaa tutustuminen puolikosteaan, tuoretta lihaa, kanaa tai lammasta sisältävään täysravintoon. Nappulat toimivat niin ruokana kuin treeninaminakin!

SWISS NATURALIN PUOLIKOSTEAT MAUKKAAT NAPPULAT

Ainutlaatuiset puolikosteat tuoreesta lihasta valmistetut Swiss Naturalin täysravinnot ovat viljattomia ja gluteiinittomia, ilman aromi- tai lisäaineita. Kukin vaihtoehto sisältää 70% luutonta lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Höyrytyksen ansiosta jäännöskosteuden pitoisuus on 30%, mikä johtaa miellyttävän pehmeään koostumukseen. Swiss Naturalia syödessään koirasi ruoansulatus toimii sujuvammin kuin perinteistä täysravintoa käytettäessä. Ruoka on myös varsin maistuvaa joka päivä.

Swiss Naturalia on saatavana kana, lammas ja nauta -versioina sekä 1 kg:n että 4 kg:n pakkauskoossa. Pienemmässä pussissa, Mini Adulteissa, on pienikokoista nappulaa, kun taas isommissa säkeissä, Soft Adulteissa on isompaa nappulakokoa. Mini Adult -nappuloita voit käyttää pienirotuisen koirasi päivittäiseen ruokintaan tai esimerkiksi koulutustilanteissa palkkiona. Minikokoiset nappulat toimivat kokonsa ja koostumuksensa vuoksi hyvin myös namiautomaateissa sekä vauhdikkaissa treenitilanteissa - esimerkiksi agilityssa tai rally-tokossa. Treeninamina Swiss Natural on hyvin taloudellinen, sillä 1 kg:n pussin voit sulkea ja nappulat säilyttävät kosteutensa. Soft Adulteja käytetään isomman kokonsa vuoksi valtaosin ruokintaan. Kirjaimellisesti makuasia tämäkin, tottakai!

Koska kaikkien eläinten terveys ja hyvinvointi on valmistajalle tärkeää, raaka-aineena käytettävät lihat ovat peräsin vain valvotuilta sopimustuottaja-maatiloilta Sveitsistä. Swiss Natural valmistetaan omalla tehtaallaan Sveitsissä, jolloin pystytään varmistamaan laatu ja turvallisuus koko tuotantoprosessin ajan. Ruoan tuotekehityksessä ei käytetä eläinkokeita. Kaikki raaka-aineet ovat GMO-vapaita sekä jäljitettävissä. Swiss Naturalissa ei käytetä keinotekoisia lisäaineita eikä väri- tai aromiaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Swiss Natural Soft Adult Lammas 4 kg
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Swiss Natural Soft Adult Lammas 4 kg
Arviosi