Swiss Natural Soft Adult Nauta 4 kg

44,90 €
Varastossa
SKU
swiss-natural-soft-adult-nauta-4-kg
Lisätietoa
Tuotteen nimi Swiss Natural Soft Adult Nauta 4 kg

Pehmeä koirannappula naudanlihasta ja perunasta. Puolikostea ruoka kaikille aikuisille koiraroduille, joka sopii myös makupalaksi harjoitteluun ja koulutustilanteisiin.

Pakkauskoko 4 kg:n uudelleensuljettava pussi. Valmistusmaa Sveitsi.

Käyttö: Täysravinnoksi 8kk:n iästä alkaen, sitten kun rodusta riippuen on aktiivisin kasvuvaihe on takana. Treeninami & makupala kaikenikäisille koirille.

Annostelusuositus: Säännölliseen päivittäiseen ruokintaan täysravintona 8kk:n iästä alkaen pienille roduille 15 grammaa yhtä koiran painokiloa kohti vuorokaudessa. Keskikokoisille roduille 14 grammaa  koiran painokiloa kohti vuorokaudessa. Isoille roduille 12grammaa koiran painokiloa kohti vuorokaudessa. Suosittelemme mittaamaan annosmäärän esimerkiksi keittiövaa'an avulla. Monesti ajatellaan, että 1 desilitra olisi 100 grammaa - tämä ei valitettavasti ole välttämättä oikein. Lähtökohtaisesti jokainen koiranruoka on punnittava oikean annosmäärän saamiseksi.

Nappulakoot: 1kg:n pakkauksissa on MINInappula. 4kg:n pakkauksessa isompi nappula. Koostumus ja ravintosisältö niissä ovat samat.

Koostumus: Naudanliha 72%, Peruna 12%, Herneproteiini,  Dekantoitu sokerijuurikasmassa, Hivenaineet, Vitamiinit, Hiivan hydrolysaatti, Frukto-oligosakkaridit

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 26%, Raakarasva 15%, Raakakuitu 4%, Raakatuhka 5%, Kosteus (max.) 30%, Kalsium 1,5%, Fosfori 1%, Natrium 0,3%.

SWISS NATURAL DOG'S HEALTH - PARASTA SVEITSISTÄ YHDELLÄ PURAISULLA

Puolikostea aikuisen koiran ruoka 100 % sveitsiläisestä tuoreesta lihasta. Hellä höyrytys säilyttää proteiinipitoisuuden ja takaa maistuvuuden. Monikäyttöinen ja näppäränkokoinen pakkauskoko on hurmannut jo monet omistajat koirineen Swiss Naturalin vannoutuneiksi faneiksi. 1 kilon pussilla on mukava aloittaa tutustuminen puolikosteaan, tuoretta lihaa, kanaa tai lammasta sisältävään täysravintoon. Nappulat toimivat niin ruokana kuin treeninaminakin!

SWISS NATURALIN PUOLIKOSTEAT MAUKKAAT NAPPULAT

Ainutlaatuiset puolikosteat tuoreesta lihasta valmistetut Swiss Naturalin täysravinnot ovat viljattomia ja gluteiinittomia, ilman aromi- tai lisäaineita. Kukin vaihtoehto sisältää 70% luutonta lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Höyrytyksen ansiosta jäännöskosteuden pitoisuus on 30%, mikä johtaa miellyttävän pehmeään koostumukseen. Swiss Naturalia syödessään koirasi ruoansulatus toimii sujuvammin kuin perinteistä täysravintoa käytettäessä. Ruoka on myös varsin maistuvaa joka päivä.

Swiss Naturalia on saatavana kana, lammas ja nauta -versioina sekä 1 kg:n että 4 kg:n pakkauskoossa. Pienemmässä pussissa, Mini Adulteissa, on pienikokoista nappulaa, kun taas isommissa säkeissä, Soft Adulteissa on isompaa nappulakokoa. Mini Adult -nappuloita voit käyttää pienirotuisen koirasi päivittäiseen ruokintaan tai esimerkiksi koulutustilanteissa palkkiona. Minikokoiset nappulat toimivat kokonsa ja koostumuksensa vuoksi hyvin myös namiautomaateissa sekä vauhdikkaissa treenitilanteissa - esimerkiksi agilityssa tai rally-tokossa. Treeninamina Swiss Natural on hyvin taloudellinen, sillä 1 kg:n pussin voit sulkea ja nappulat säilyttävät kosteutensa. Soft Adulteja käytetään isomman kokonsa vuoksi valtaosin ruokintaan. Kirjaimellisesti makuasia tämäkin, tottakai!

Koska kaikkien eläinten terveys ja hyvinvointi on valmistajalle tärkeää, raaka-aineena käytettävät lihat ovat peräsin vain valvotuilta sopimustuottaja-maatiloilta Sveitsistä. Swiss Natural valmistetaan omalla tehtaallaan Sveitsissä, jolloin pystytään varmistamaan laatu ja turvallisuus koko tuotantoprosessin ajan. Ruoan tuotekehityksessä ei käytetä eläinkokeita. Kaikki raaka-aineet ovat GMO-vapaita sekä jäljitettävissä. Swiss Naturalissa ei käytetä keinotekoisia lisäaineita eikä väri- tai aromiaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Swiss Natural Soft Adult Nauta 4 kg
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Swiss Natural Soft Adult Nauta 4 kg
Arviosi