Käytössämme on seuraavat Postin toimitustavat

Postipaketti 4,90 €

Postipaketin noudat vaivattomasti laajasta yli 1 400 Postin palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit.

HUOM! Pienet ja kevyet alle 3 cm paksut tuotteet lähetämme pääsääntöisesti Postin Pikkupakettina tai kirjeenä joka jaetaan päiväpostin mukana suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun.

Posti Express -paketti kotiin ja työpaikalle 6,90 €

Posti Express -paketti toimitetaan kotiin ja työpaikalle klo 8-16 välisenä aikana. Tähän toimitustapaan ei sisälly jakeluajankohdan sopimista, joten varmistathan että joku on paikalla vastaanottamassa lähetyksen.

Postin Kotipaketti 9,90 €

Posti on yhteydessä sinuun pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin voit sopia jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

NufNuf -tilaustuotteiden kotiinkuljetus

NufNuf-tilaustuotteet toimitetaan suoraan valmistajalta. Toistaiseksi käytössä on vain kotiinkuljetus vaikka valitsisit nouto Postista. Toimitushinnat toistaiseksi alk. 4,90 €.

Posti Parcel Connect 9,90 €

Toimitamme Postin Parcel Connect -toimitustavalla seuraaviin Euroopan maihin: Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua, Saksa, Itävalta, Hollanti, Belgia, Luxemburg, Tšekki, Slovakia, Puola, Unkari, Slovenia, Espanja ja Portugali. 

--

VAIHDOT JA PALAUTUKSET

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

HUOM! Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautusta: asiakaspalvelu@iloinenkirsu.fi

Palautusoikeus koskee myös alusvaatteita ja alennettuja tuotteita. Huomioithan, että hygieniasyistä alusvaatteita ei tule sovittaa paljaalle iholle.

Palauta tuotteet meille lähetyslistan kanssa tai kirjoita paperille yhteystietosi. Palautus tapahtuu Postin kautta:

  • pakkaa tavarat huolellisesti
  • vie paketti lähimpään Postin palvelupisteeseen
  • ilmoita meidän sopimustunnus: 656695.

Jos vaihdon tai palautuksen kanssa on jotain kysyttävää, niin ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@iloinenkirsu.fi tai 010 419 8670.