VAINU® Kananami

Rating:
100 % of 100
4,90 €
Varastossa
SKU
50739
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Kananami

MUSH VAINU® Kananami on kotimainen ja luonnollinen makupala koirallesi. Pala on helppo taittaa pienemmäksi pienikokoisten tai heikompihampaisten koirien suuhun sopivaksi. Kananamia voi antaa myös kissalle. Yksi nami on noin euron kolikon kokoinen, ja sen voi huoletta sujauttaa (ja unohtaa) taskuun pelkäämättä kankaiden tahriintumista. Miksaa Possunameja Kananamien kanssa samaan pussiin, niin saat koirallesi vaihtuvan yllätyksen palkitessasi sitä!

Koostumus: Suomalaisen kanan liha, kuivattu. Tuotteen valmistamiseen käytetään n. 428 g tuoretta, kotimaista kananlihaa. Sisältää proteiinia 50.3 % ja rasvaa 39.3 %.

Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Tuote säilyy 12 kk pussiin merkitystä valmistuspäivästä.

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH VAINU®sta: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki Vainut ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Kananami
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Kananami
Arviosi