VAINU® Kanankaulat

4,90 €
Varastossa
SKU
50743
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Kanankaulat

Kanankaulat ovat hyvää jumppaa leukalihaksille! Luonnollinen lisäaineeton kuivaherkku koiralle tai kissalle. Kanankaula on koostumukseltaan rapeaa, joten sen voi ilman suurempia työkaluja murtaa pienemmiksi paloiksi.  Ainekset: suomalainen kanan kaula, kuivattu. Proteiinia 53.8 % ja rasvaa 21.9 %.

Kanankauloja käytetään useimmiten ajanvietteeksi tai maistuvaksi pureskeltavaksi. Valvothan koiraasi sen syödessä kuivaherkkua ja pidät vesikupin saatavilla. Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Säilyy 12 kk valmistuspäivästä.

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH VAINU®sta: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki VAINU®t ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Kanankaulat
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Kanankaulat
Arviosi