VAINU® Naudan Henkitorvi

4,90 €
Varastossa
SKU
50742
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Naudan Henkitorvi

Naudan Henkitorvi on putkimaista rustoa, joka sopii esimerkiksi koiranpennulle ajanvietteeksi tai aikuiselle koiralle maistuvaksi pureskeltavaksi.

Koostumus: suomalainen naudan henkitorvi, kuivatttu.  Valvo koiraasi sen syödessä kuivaherkkua ja pidä saatavilla raikasta vettä. Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Säilyy 12 kk pussiin leimatusta valmistuspäivästä. Pussissa keskimäärin 6 kappaletta, pakkauskoko 200 grammaa.

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH Vainuista: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki Vainut ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Naudan Henkitorvi
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Naudan Henkitorvi
Arviosi