VAINU® Possun Saparot

5,90 €
Varastossa
SKU
50740
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Possun Saparot

Sitkeä, maukas luonnollinen koiran herkku Suomesta. Possun saparon voit antaa koirallesi ajanvietteeksi tai maistuvaksi pureskeltavaksi. Koiran pennulla menee saparon kanssa touhutessa mukavasti aikaa, ja kyllä näistä kuivatuista saparoista aikuisemmatkin koirat varsin paljon tykkäävät! Sitkeän puruherkun jyystäminen on hyvää jumppaa suun ja leuan alueen lihaksille.

Ainekset: suomalainen possun saparo, kuivattu. Valvothan koiraasi sen syödessä kuivaherkkuja ja pidä saatavilla raikasta vettä.

Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Tuote säilyy 12 kk pussiin merkitystä valmistuspäivästä.

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH Vainuista: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki Vainut ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Possun Saparot
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Possun Saparot
Arviosi