VAINU® Possunami

4,90 €
Varastossa
SKU
50745
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Possunami

MUSH VAINU® Possunami on Kananamin tavoin muotoiltu käteviksi, euron kolikon kokoisiksi kiekoiksi, jotka saa helposti murrettua pienemmiksi paloiksi. Possunami sopii niin isoille kuin pienille koirille sekä kissoille herkkuhetkiin, palkitsemiseen tai esimerkiksi herkulliseksi matkaevääksi! 

Miksaa Possunameja Kananamien kanssa samaan pussiin, niin saat koirallesi vaihtuvan yllätyksen palkitessasi sitä. Possunami ei myöskään sotke vaatteita, vaan voit sujauttaa sen vaikka lenkkipalkaksi taskuun.

Koostumus: Suomalainen sianliha, lämmöllä kuivattu. Proteiini 54,4 % ja rasvaa 39,4 %. Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Tuote säilyy 12 kk pussiin merkitystä valmistuspäivästä.

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH Vainuista: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki Vainut ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Possunami
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Possunami
Arviosi