VAINU® Possunkorvat

6,90 €
Varastossa
SKU
50736
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Possunkorvat

VAINU® Possunkorvat ovat kotimainen luonnollinen lisäaineeton ajanviete- ja leukajumppaherkku koirille. Hyvin energiapitoinen possunkorva on erinomainen täydennys massaa kaipaavan koiran ruokavalioon. Koirasi ei todennäköisesti kieltäydy tästä herkkulisästä!  Proteiinia 65.0 % ja rasvaa 22.4 %. 

Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Tuote säilyy 12 kk pussiin merkitystä valmistuspäivästä. Ainekset: suomalainen possunkorva, kuivatttu. Valvo koiraasi sen syödessä kuivaherkkua ja pidä kupissa saatavilla juomavettä. Pussissa keskimäärin 5 kappaletta, pakkauksen paino 200 gr. 

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH Vainuista: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki Vainut ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Possunkorvat
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Possunkorvat
Arviosi