VAINU® Sonnin suti

5,90 €
Varastossa
SKU
50741
Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Sonnin suti

MUSH VAINU® Sonnin suti on muotonsa ansiosta loistoherkku kaikenkokoisille koirille. Suomessa valmistetut sonnin sudit ovat laihduttavan koiran ykkösvalinta; tässä koiran namissa on rasvaa vain 4.2 %!

VAINU Sonninsuti on hyvän omatunnon herkku koirille, joilla on vielä hiukan matkaan ihannepainoon, mutta ansaitsevat herkkuhetkensä siinä missä muutkin. Sonninsuti sopii jokaiselle koiralle. Valvothan koirasi herkkuhetkeä ja pidät raikasta vettä tarjolla!

AINEKSET: Suomalaisen sonnin siitin, kuivattu.

Säilytys kuivassa huoneenlämmössä. Tuote säilyy 12 kk pussiin merkitystä valmistuspäivästä.

Tuote on pakattu sokeriruokoetanolista valmistettuihin I'm Green -biomuovipusseihin. Kyseistä etanolia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Voit lukea lisää MUSH:n ympäristöajatuksista tästä linkistä, sivu aukeaa omaan ikkunaansa.

Yleistä MUSH Vainuista: Kaikki sarjan tuotteet sopivat kissoille ja koirille ajanvietteeksi, matkaeväiksi esimerkiksi näyttelymatkoille tai täydentämään muuta ruokavaliota, palkitsemiseen, aktivointiin ja hyvän päivän kunniaksi, siis ihan vain hemmotteluun. Kaikki Vainut ovat kotimaisia, säilöntä- ja lisäaineettomia eivätkä sisällä homeenestoaineita.

Lisätietoa
Tuotteen nimi VAINU® Sonnin suti
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:VAINU® Sonnin suti
Arviosi