Vetolelu lenkeillä, NufNuf Super Durable

12,90 €
Varastossa
SKU
vetolelu-lenkeilla-nufnuf-super-durable
Lisätietoa
Tuotteen nimi Vetolelu lenkeillä, NufNuf Super Durable

Lelut on valmistettu todella kestävästä polyesteristä, ja niiden nostovoima on jopa 250 kg. Samaa kangaslaatua käytetään esimerkiksi rekkalastien sidontanauhoihin ja painavien varusteiden nostamiseen rakennustyömailla. Lelut on ensisijaisesti tarkoitettu keski- ja suurikokoisten koirien kouluttamiseen, mutta ne sopivat myös päivittäiseen käyttöön nelijalkaisen ystäväsi pitämiseksi aktiivisena. Lelut ovat vedenkestäviä, ja niitä voidaan käyttää vedessä.

  • NufNuf-tuotteet valmistetaan tilauksen mukaaan NufNuf Petsin tehtaalla Tallinnassa
  • NufNuf toimittaa tilauksesi aina suoraan tehtaalta kotiinkuljetuksena
  • Tuotteiden hinnat pitävät sisällään kotiinkuljetuksen kustannukset
  • Toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Esittelyssä korkealaatuinen NufNuf. Katseen ja kulutuksen kestävä luottomerkki.

NufNuf on koirien ja kissojen laadukkaita, kestäviä ja lemmikeille turvallisia petejä ja lemmikkituotteita valmistava virolainen yritys. NufNufin tuotevalikoimaan kuuluvat suosittujen petien lisäksi kaulapannat, valjaat, hihnat, lelut, matot, tarvikkeet ja vuoden 2020 alussa lanseeratut lemmikkien Outdoor-tuotteet aktiivisesti ulkoileville ja retkeileville lemmikeille.

Tyylikäs ja toimiva koirien ja kissojen petivalikoima

Kuten meille ihmisille, on myös lemmikeillemme lepohetket ja nukkuminen tärkeitä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Funfun, kuten Nufnuf käänteisesti kirjoitettuna on, iloa ja hyvää olo lemmikillesi. Näistä kaikista ominaisuuksista rakentuvat Nufnuf-tuotteet. Nufnuf-pedissä koira nukkuu ei vain koiran unta, vaan hyvää unta.

Nufnufin petien ensisijainen ominaisuus on niiden mukavuus lemmikille. Vaikka pedit ovat tyylikkäitä ja moderniin kotiin ja sisustukseen sopivia, on niiden suunnittelussa ja tuotannossa lähtökohtana ollut mukavuus. Lemmikin tulee pystyä nauttimaan sille omasta, tärkeästä ja henkilökohtaisesta lepopaikasta ja siinä lepäilystä ja nukkumisesta. Lemmikit haluavat yleensä olla lähellä omia perheenjäseniään ja Nufnuf-peti istuu kodissa juuri sinne, missä vietätte yhdessä aikaa.

Kestävyys ja materiaalit tulevat heti mukavuuden jälkeen tärkeinä tekijöinä. Pedin pitää kestää lemmikkisi touhuamista kuten raapimista, muokkaamista, kieriskelyä, raahaamista, pöllyttämistä…siis kaikkea, mitä meidän iloiset ystävämme keksivätkään pedille ennen varsinaista lepohetkeä, kuten tiedämme.

Nufnuf-pedit on valmistettu 100% luonnonmukaisista materiaaleista. Siksi ne sopivat turvallisesti myös synteettisten materiaalien allergioista kärsiville lemmikille sekä kestävän kehityksen periaatetta arvostaville lemmikin omistajille. Kun mukavuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen lisätään vielä pedin ulkonäkö, on jokaisen lemmikin omistajan valinta Nufnuf. Jos lemmikkisi saisi päättää, olisi peti jo matkalle teille verkkokaupastamme.

Pikaesittelyn NufNuf -petiin näet alla olevasta videosta videosta:

Kestävät koiranlelut

Nufnufin tuoterepertuaarista löytyy lelut niin pienelle kuin suurelle koiralle ja kissalle. Valikoimassa on mm. superkestäviä Super Durable -leluja vauhdikkaisiin leikkihetkiin, iloisen värisiä ylijäämämateriaaleista tehtyjä kierrätysleluja, ulko- sekä sisäkäyttöön samanaikaisesti sopivia aktivointileluja sekä 100% luonnonmateriaaleista kuten omenapuista tehtyjä noutokeppejä. Noutokepeissä Nufnuf tekee sosiaalisesti arvokasta yhteistyötä Tarton mielenterveyskeskuksen asukkaiden kanssa, jotka ovat valmistaneet kepit Nufnufille.

Suositut Scooby -mokkanahkalelut sopivat kaiken kokoisille koirille. Ne on valmistettu vahvasta juuttikankaasta ja päällystetty pehmeällä mokkanahalla, joka on vaaraton lemmikkien ikenille ja ruuansulatukselle. Lelujen täytteenä on käytetty kookoskuitua, joka sekin on vaaraton, jos täyte maistuu lelun rikkoutuessa. Lelut ovat 100% luonnollisesta materiaalista valmistettuja ja sopivat siksi myös keinomateriaaleille allergisille koirille. Myöskään jos perheessä on taaperoikäisiä lapsia, ei haittaa jos nämä lelut päätyvät heidän suuhunsa.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Vetolelu lenkeillä, NufNuf Super Durable
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Vetolelu lenkeillä, NufNuf Super Durable
Arviosi